22 Şubat 2011 Salı

Kozmetikte yaz heyecanı

Kozmetikte yaz heyecanı
Kozmetik sektörünün devlerinden Oriflame’ın, yaz kataloğu hazır. Genç-yaşlı, kadın-erkek, herkese ve her cilde uygun ürünler arasında parfümden cilt ve saç bakımına, yardımcı aksesuarlardan renkli kozmetiğe kadar birbirinden güzel 400’e yakın ürün çeşidi evlerinize taşınıyor. İsveçlilerin her yıl 21 Haziran’da yazın gelişini kutladıkları geleneksel “Midsummer” festivalinden esinlenerek hazırlanan Midsummer kadın ve erkek parfümü doğanın tüm güzel kokularını içinde barındırıyor.
Oriflame ödüllendiriyor
Türkiye'de 250 bini aşkın distrübütörü ile satış yapan Oriflame, 1-30 Eylül tarihleri arasında belli bir satış rakamının üzerine çıkan distrübütörlerini ödüllendiriyor. 'Şimdi kazanma zamanı' adı altındaki kampanyada yaklaşık 40 milyon TL'lik sipariş veren distrübütörlere duş lifi, 95 milyon TL'lik sipariş verenlere de çok özel bir koku olan Etüde hediye ediliyor.
Oriflame’den defileli tanıtım
Oriflame kozmetik ürünleri 2002 yaz koleksiyonunu Swissotel’de düzenlediği bir defile ile tanıttı. Geniş bir yelpazeye sahip ürünleri ünlü mankenler Sinem Güven, Selin Toktay, Cansu Dere, Tuğçe Kazas ve Ahu Yağtu tüketicilerin beğenisine sundu. Ürünlerinde kalitenin değişmez unsur olduğunu söyleyen Oriflame Türkiye Genel Müdürü Ayşe Geçalp “10 yıl içinde hedeflediğimiz çıtanın üstüne çıkarak büyük bir başarı elde ettik. 2002 yılında güzellik sektörüne 10 milyon ruj, 5 milyon maskara ve 2 milyon göz farı sunarak bayanlarımızın güzel ve şık görünmelerini sağladık. Şimdi amacımız 65 bin kişiye ulaşarak istediğimiz başarıyı yakalamaktır” dedi.
Royal Velvet Optimum Cilt Koruma Programi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder